Pri dopravnej nehode zahynulo jedno dieťa, päť osôb utrpelo zranenia

07.01.2010 Sabinov

Drienica 7. januára (TASR) – K tragickej dopravnej nehode došlo dnes krátko po 17.30 h v Sabinove.
Ako uviedol pre TASR Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, pri zrážke dvoch osobných motorových vozidiel Fiat a Renault prišlo o život jedno dieťa a ďalších päť osôb, ktoré sa v tej chvíli nachádzali v autách, utrpelo zranenia.
Zranených odviezli sanitky RZP do nemocnice. Podľa Džobaníka k nehode došlo na Ovocinárskej ulici, asi 400 metrov za odbočkou smerom na Drienicu.

Doplnené:

Sabinov 7. januára (TASR)- Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes večer v Sabinove si vyžiadala životy dvoch detí. Priamo na mieste zomrel 13-ročný chlapec a okolo 20.00 h podľahol zraneniam v nemocnici aj jeho osemročný brat. TASR to potvrdil Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove Drahoslava Skopárová uviedla pre TASR, že chlapca priviezli s poraneniami mozgu, pľúc a početnými zlomeninami na oddelenie ARO, kde ho museli lekári opäť oživovať. Chlapec však napokon zraneniam podľahol.
K dopravnej nehode došlo dnes približne o 17.30 h na ceste v smere do Drienice. Pri zrážke dvoch osobných áut zomreli dve deti a zranili sa ďalšie štyri osoby, ktoré sanitky previezli do nemocnice.
 

Vyberte región